Városlista
2021. június 24, csütörtök - Iván

Hírek

2015. Szeptember 17. 09:22, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Varga Ádám: Próbálom a maximumot kihozni!

Varga Ádám: Próbálom a maximumot kihozni!

Szeptember 19-én rajthoz állsz a Polaris Off Road Maraton III. Futamán, ami az Somogyaszalói pályán kerül megrendezésre.

Mesélnél az eddigi pályafutásodról a portálolvasóknak?
- Kezdetben a közeli területeken, majd cross pályákra jártam. Majd bebizonyosodott, hogy szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni a quadozással.
Később, a Béren megrendezett Polaris quad versenyen már egy kategóriával feljebb, egy komolyabb quadal indultam, egy Suzuki LTR típusú quaddal.
Innentől kezdve lehetőségeimhez mérten próbálok minél több versenyen részt venni és helytállni.

Most milyen vassal teszed tiszteleted a rendezvényen, és kik várhatóak rajthoz állni a kategóriádban?
- Suzuki párti maradtam azóta is, ismét azzal indulok. Kategória társam Gévay Árpád, illetve egyik jó barátom Süle Tamás, aki egyben a szervizesem is, szintén rajthoz áll.

Mit jelent számodra a quad motorsport?
- A Quadsport kezdetben egy jó időtöltésnek indult, de mára már nem csak hobbivá vált, hanem egy, akaraterővel megtűzdelt, kitartó erőt adott az életemnek, Amikor a motoron ülök, elfelejtem az élet gondjait, szabadnak, önfeledtnek érzem magam.

A Somogyaszalói pályáról mi a véleményed?
- Kíváncsian várom az Somogyaszaloi versenyt, mert egyelőre még nem tudok információt a pályáról illetően, de bízom, hogy ismét jó pályát alakítanak ki a rendezők az előzőkhöz hasonlóan, és próbálok minél jobb helyezést elérni kategóriámban.

Mi a célod az Somogyaszalói versenyen?
- Próbálom a maximumot kihozni magamból és a motoromból egyaránt. Mind felkészülésben és mind a kitartásomból adódóan helytállni, valamint a bajnokságon az eddigi eredményemet megtartani és előnyömet tovább növelni.


Beszélnél a 2015-ös 2016-os versenyzési terveidről?
- Lehetőségemhez mérten próbálok idén még a lehető legtöbb versenyre eljutni, de jövőre szeretnék az endurozás mellett quadcrossra is eljutni!

Támogatóid?
- Támogatóim sajnos, nincsenek, de a barátaim és párom, aki minden versenyemen ott szurkol nekem, elég erőt ad ahhoz, hogy bebizonyítsam neki és magamnak is, hogy sikerül elérnem céljaim a versenyeken.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Címkék: motorsport, quad, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 22. 16:02, kedd | Sport

A magyar válogatottnak a saját kezében a sorsa

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán abban a tudatban léphet pályára Németország vendégeként a részben budapesti rendezésű Eb-n, hogy ha meglepetést okozva legyőzi esélyesebb riválisát, akkor nyolcaddöntőbe jut.

2021. Június 19. 09:28, szombat | Sport

Dupláztunk Ausztriában

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon.

2021. Június 18. 18:47, péntek | Sport

Új pálya, új győzelmek

Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga

2021. Június 11. 14:33, péntek | Sport

Újra olasz pályán

FX RACING WEEKEND – AUTODROMO VALLELUNGA