Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 29. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Valkó Eszter szexhangjától kiakadt a szomszéd

Valkó Eszter szexhangjától kiakadt a szomszéd

Az RTL és a Neo FM műsorvezetője, Valkó Eszter egy felszabadult, szabadszájú nő - most már azt is tudjuk, hogy az ágyban sem fogja vissza magát.

A Neo FM Bumeráng című reggeli műsorában Bochkor Gáborék arról beszélgettek, mennyire ismerjük a szomszédainkat, tudjuk-e egyáltalán a nevüket, ismerjük-e a szokásaikat és milyen kapcsolatot ápolunk velük.

Kiderült: néhányan jót szórakoznak azon, hogy mások milyen nevet adnak a privát wifi router-üknek, egy Ági nevű hallgató pedig elújságolta: az ő szomszédjától sokszor elviselhetetlen hangok szűrődnek át.

Bochiék élő adásban hívták fel Ágit, akinek István Dani és Valkó Eszter is szomszédja. Ági szerint István Dani nagyon aranyos, de Esztertől kirázza a hideg. Nem elég, hogy rádióban sem szereti Eszter hangját, de olyankor is hallja, amikor egyáltalán nem szeretné - közös ugyanis a hálószobafaluk.

Ági beszámolója alapján Eszter igazán vad lehet az ágyban, legalábbis a szex komoly hanghatásokat generál nála, ami több, mint a kéjes női sikoly, sokkal inkább hasonlít az ormótlan ordításhoz. Nem elég, hogy időnként akár három órán keresztül is tart egy ilyen párnacsata, Eszter nemi élete negatívan befolyásolja a szomszédjáét: Áginak nemhogy kedve támadna a szomszédból érkező hangok hallatán, hanem pont ellenkezőleg: ha volt is addig kedve, egy pillanat alatt elillant.

STOP

Címkék: valkó eszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.