Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2023. November 07. 10:43, kedd | PR
Forrás: (x)

Újra MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Újra MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Hatodszor nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a megrendelők számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. MagyarBrands címmel már több mint egy évtizede díjazzák a legeredményesebb magyar márkákat. A cím elnyerésének feltétele, hogy a márka Magyarországon szülessen. A Jánosik és Társai Kft. száz százalékban magyar tulajdonú.

A most újból elismerést szerzett cég az elmúlt három évtizedben a piaci igényekhez igazodva folyamatosan fejlesztette szolgáltatásait. Piacvezetők között vannak a takarítási üzletágban. További négy fő tevékenységük, az építőipari, az ingatlanüzemeltetési, a biztonsági szolgálat, a külterület-gondozási szolgáltatás, egymástól függetlenül, de egymást kiegészítve is sikeresen működik, s így ma már komplex facility management megoldásokat nyújthatnak. Évről-évre, 14 milliárd forint feletti árbevételt értek el, idén a 15 milliárd forint átlépése a cél. Intézmények, áruházak, középületek, ipari épületek takarítását végzik, de jelen vannak, kórházakban, gyógyszergyárakban is. Építőipari ágazatuk végez generál kivitelezést, mély és magasépítést, üzemcsarnokok építését. Több épület műszaki üzemeltetését is ellátják valamint parkokat építenek, külterületeket gondoznak.

Az ismertség, az elfogadottság, a szolgáltatások ára mellett egyre nagyobb figyelmet kap a gondoskodás, a segítség, az együttérzés, támogatottság. A díj odaítélésekor így figyelembe vették azt is, hogy a Jánosik és Társai Kft.-nél a nehéz munkaerőpiaci helyzet mellett is tartani tudták a dolgozói létszámukat. A cég több mint 1200 munkavállalónak biztosít megélhetést és versenyképes jövedelmet. Ugyancsak szempont volt a díj odaítélésekor, hogy kiemelt fontosságú tevékenységükben a környezettudatosság. Elkötelezettek a környezetbarát anyagok, eszközök és technológiák alkalmazásában. Csökkenő környezeti-, hulladék kibocsájtásra, mérséklődő energia felhasználásra törekszenek. Fejlesztéseiknél elsődlegesen veszik figyelembe a fenntarthatóságot. Szintén kedvezőnek értékelték, hogy nagy figyelmet fordítanak a dolgozók fizikai és szellemi képzésekre, továbbképzésekre, s ezt a megrendelőik is pozitívan fogadják. Értékelték azt is, hogy az eredményt visszaforgatják a cégbe, folyamatosan fejlesztve az irodaházaikat, gépparkjukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat