Városlista
2021. június 24, csütörtök - Iván

Hírek

2020. Április 28. 08:18, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Új taggal bővült a Speed Rally Team QUAD szekciója

Új taggal bővült a Speed Rally Team QUAD szekciója

A 2020-as esztendőben ismét bővült a Speed Rally Team, ráadásul ezúttal egy hölgy, Matus Gabi erősíti a QUAD szekciót!

Szia Gabi! Üdvözöllek, mint a Speed Rally Team quad szekciójának legújabb, és egyetlen hölgy tagját! Kérlek, mutatkozz be néhány szóban az olvasóinknak.

- Sziasztok! Matus Gabi vagyok, a szintén ebben a csapatban versenyző Kardos Norbi párja.

Örülök neki és köszönöm szépen a lehetőséget, hogy az idei évtől én is a Speed Rally Team tagja lehetek. Hatalmas megtiszteltetés ez számomra!

Mióta quadozol, miért pont ezt a "férfias" sportot választottad?

- 2017 őszén ismerkedtünk meg Norbival, általa ismertem meg ezt a sportot. Egy edzés alkalmával volt lehetőségem kipróbálni a quad-ját, és nagyon megtetszett. Még abban az évben sikerült szert tennünk egy YAMAHA YFZ 450-re, ami felújításra szorult. Ez kapóra is jött, mert így sikerült maximálisan az én ízlésemnek megfelelően kivitelezni. 2018 óta ezt a motort használom, és 2019-ben már versenyeken is sikerült rajthoz állnom vele.

Mi az, amit a legjobban szeretsz a quadozásban?

- Ez egy nagyon jó kérdés, és egyben nehéz is rá egyértelmű választ adni. Nem tudom pontosan megfogalmazni. Kikapcsol, megnyugtat, segít elszakadni a mindennapos problémáktól, üdítően hat, feltölt energiával. Egyszóval mindent.

A koronavírus járvány eléggé áthúzta sok versenyző és csapat 2020-as terveit... Téged mennyire érint a kialakult helyzet?

- Mint minden sporttársat, természetesen engem is negatívan érint. Sajnos elmaradtak versenyek, de nagyon bízom benne, hogy idén még sikerül rajthoz állnom valamelyik futamon.
Addig is quados túrázásokkal próbálom formában tartani magam.

Milyen tervekkel vágtál neki 2020-as szezonnak?

Szerettem volna folytatni a Country Quad, és a Short Track Quad Országos Bajnokságot, mint ahogy 2019-ben is.

Viszonylag kevés lány űzi ezt a sportot. Mit üzennél azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy quadozásra adják a fejüket?

- Sajnos valóban kevesen vagyunk lányok ebben a sportban. Én nagyon szeretném, ha minél többen lennénk, sokkal élvezetesebbek lennének a futamok is. Azt üzenem a többi lánynak, hogy merjék megvalósítani az álmaikat, mert igenis a férfiak között a helyünk ebben a sportban is! Hajrá csajok!

Köszönöm szépen a beszélgetést Gabi, és sok sikert neked!
- Én is köszönöm!Reklámpartnereink:
Király-Szerszám Kft., Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Lajosházi Méréstechnika Kft., Central Tréning Kft., Golf Kft., WG Plan Mode Kft., Getz András E.V., SBS Kft., Varrivál Kft., Qualitekt Kft.

Címkék: motorsport, quad

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 22. 16:02, kedd | Sport

A magyar válogatottnak a saját kezében a sorsa

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán abban a tudatban léphet pályára Németország vendégeként a részben budapesti rendezésű Eb-n, hogy ha meglepetést okozva legyőzi esélyesebb riválisát, akkor nyolcaddöntőbe jut.

2021. Június 19. 09:28, szombat | Sport

Dupláztunk Ausztriában

Kilenc Supercar pilóta vágott neki a június 12-13-án a Greinbcahban megrendezett Rallycross Osztrák, és Szlovák bajnoki illetve FIA CEZ futamon.

2021. Június 18. 18:47, péntek | Sport

Új pálya, új győzelmek

Gender Racing Team – TopJet FX2000 - Vallelunga

2021. Június 11. 14:33, péntek | Sport

Újra olasz pályán

FX RACING WEEKEND – AUTODROMO VALLELUNGA