Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 11. 11:03, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Új Drakula-film készül

Új Drakula-film készül

Új filmet forgatnak Hollywoodban a Drakulából, az új feldolgozásban a történeten lesz a hangsúly - értesült a The Hollywood Reporter.

A lap szerint a Universal filmstúdió A múmia 2017-es vegyes fogadtatása után ismét klasszikus sikereihez fordul vissza. Ezúttal azonban különálló filmekben gondolkodik, és a költségvetést is meghúzza. Az ebbe a koncepcióba illeszkedő Drakula-film producere Matt Manfredi, rendezője Karyn Kusama lesz, a forgatókönyvet pedig Phil Hay írja.

A vámpírfilm technikailag nem a Universal produkciója, és az sem kizárt, hogy végül egy másik stúdióban forgatják, mivel a Drakula már nem jogdíjas, de a lap szerint azért nehezen elképzelhető, hogy a Universal kiengedné a kezéből a legendás szörnyet.

Matt Manfredi és Hay már egy sor filmen együtt dolgozott Kusamával, köztük A meghívás (2015) című horroron és a Pusztító (2018) című akciófilmen.

A Drakulát a történet felől akarják izgalmassá tenni a közönség számára, nem sztárszereposztásban gondolkodnak, mivel ez a Tom Cruise-zal forgatott A múmiánál nem vált be. Kusama jól ismeri a horror műfajt, ő rendezte az Ördög bújt beléd című kultfilmet, és az HBO számára is több epizódot A kívülálló című sorozatból, amely Stephen King regényéből készült.

Címkék: drakula, fil, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.