Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 28. 11:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Tunéziai drogdílert fogtak el a magyar rendőrök

Tunéziai drogdílert fogtak el a magyar rendőrök

Kokaint és hasisgyanús anyagot foglaltak le a rendőrök a feltételezett elkövető lakásán, a kábítószer feketepiaci értéke akár kétmillió forint is lehet.

Profitálónak indult annak a tunéziai állampolgárnak a drogbiznisze, akinek a lakásán november 24-én délelőtt ütöttek rajta a fővárosi rendőrök.

A nyomozók a férfi VII. kerületi lakását átkutatva az éjjeli lámpába 70 gramm kábítószergyanús fehér port, mely az elsődleges szakértői vélemény alapján kokain, valamint csokik közé rejtett 31 gramm hasisgyanús anyagot, továbbá azok porciózásához szükséges mérleget, tasakokat, telefonokat, valamint a szekrény alatt több mint kétmillió forintot találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke akár meghaladhatja a kétmillió forintot – közölte a rendőrség.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető három személyazonosságot is használt Magyarországon, így az eljárásban az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság is közreműködött.

A 37 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.