Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 17. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tagadja a műtéteket Julia Roberts

Tagadja a műtéteket Julia Roberts

A külföldi magazinok nem először állítják tényként, hogy Julia Roberts plasztikai műtéteknek köszönhetően néz ki évekkel fiatalabbnak a koránál. Ő ezt tagadja, de hihetünk neki?

A 43 éves színésznő egy filmbemutató miatt utazott Los Angelesbe, de alighanem jobban tette volna, ha otthon marad. Ugyanis nemcsak a filmjét, de őt magát is ízekre szedték a nem éppen jóindulatú kritikusok. "Pont olyan az egész produkció, mint amilyen a főszereplője. Julia Roberts lassan úgy néz ki, mint egy kimerevített pillanatfelvétel" - jellemezte egyikük a vetítés után a sztárt és a filmjét. Julia kikérte magának az ilyen megjegyzéseket, és kijelentette, hogy soha nem plasztikáztatná az arcát. "Sajnos olyan korban élünk, amikor a nők nem is adnak maguknak esélyt arra, hogy lássák, hogyan öregszenek, tényleg olyan borzasztó-e, amit a tükörben látnak - ismételte el szinte szóról szóra, amit már alig egy éve is elmondott az egyik női magazinban. - Soha nem plasztikáztatnék, mert azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, mikor vagyok dühös vagy boldog, márpedig ezek a beavatkozások megölik a mimikát. Az arcunk az életünk történetét meséli el, és ennek nem arról kellene szólnia, hányszor jártunk plasztikai sebésznél." Szakértők szerint viszont pechje van Juliának, mert a filmvásznon egyértelműen látszik, hogy bizony ő is igazíttatott magán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára