Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Augusztus 20. 12:54, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Saját testvérét szúrta mellbe verekedés után

Saját testvérét szúrta mellbe verekedés után

Őrizetbe vették a nyomozók azt a 21 éves román férfit, aki a gyanú szerint vitájuk alkalmával mellkason szúrta testvérét.

Egy ideje együtt lakott és egy helyen dolgozott a testvérpár Szigetszentmiklóson. A műszakot augusztus 18-án reggelre kipihenték, ébredés után nem sokkal italozni kezdtek. Délután visszaérve szálláshelyükre összeszólalkoztak, lökdösni, ahol érték ütni-verni kezdték egymást, amikor a testvérpár egyik tagja, egy nála lévő 12 és fél centiméter pengehosszúságú konyhakéssel megszúrta bátyját. A 26 éves férfit a mentők munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba, azonnal megműtötték – közölte a rendőrség.

A rendőrök a 21 éves férfit elfogták és előállították, a bűncselekmény eszközét megtalálták és lefoglalták. A román férfi kihallgatásán azt vallotta, hogy bár veszekedtek és való igaz, hogy testvérét megszúrta, mindez csak egyszerű játékból alakult így, ami a testvérek között szokott történni, a véletlen műve, hogy bátyja a dulakodás közben megsérült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály Életvédelmi Alosztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.