Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Július 04. 16:44, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Az ismert színész házaspár, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néha napokig nem találkozik, mert annyira elfoglaltak. Próbákra és előadásokra rohanás és a két gyermek...

Az ismert színész házaspár, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néha napokig nem találkozik, mert annyira elfoglaltak. Próbákra és előadásokra rohanás és a két gyermek, Zsombor és az ősztől első osztályos, Bulcsú körüli teendők szinte minden percüket kitölti.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

„Egy szem nőként nekem kell a három fiút koordinálnom. Külön taktikát kellett kitalálnom arra, hogyan szervezzem a család életét – meséli Lilla, aki a határidő naplója mellett laptopján is vezet egy kis nyilvántartást arról, hogy éppen ki merre tart és éppen mit csinál. – Nekünk a nyár nagy része is a munkáról fog szólni, Zsolt a Háry János bemutatójára készül, nekem pedig az őszi Karcolás koncertem ad sok feladatot. Bulek – ahogy mi hívjuk a kisebbik fiúnkat – most ballagott az oviból, kitalálta, hogy velem tart a nyáron és ugyanazt fogja csinálni, mint anya. Hát, mozgalmas nyara lesz” – nevet a színésznő.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Lilláék szabadidejüket természetesen a gyermekeiknek szentelik, viszont van néhány olyan nap az életükben, amikor motorra pattannak és nekivágnak az országnak, mindezt kettesben, vagy éppen a barátaikkal teszik.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

„Mindketten imádjuk a motorokat, és a sebességet – veszi át a szót Zsolt – a foci és a tenisz mellett a motorok a legnagyobb szerelmeink. Most a foci vb ideje alatt szegény Lillának két lehetősége van, vagy szurkol a portugáloknak vagy saját programot szervez magának. Hogy ne érezze magát „elnyomva” gondoltam elviszem egy motoros kiruccanásra még a vb előtt. - emlékszik Zsolt. – Amikor nekivágunk, az országnak sosem tervezzük meg, hogy aznap éppen hol fogunk aludni. Legutóbb például Eger felé vettük az irányt, de hirtelen akkora eső szakadt a nyakunkba, hogy bemenekültünk Egerszalókon egy mesés szállodába.”

Polyák Lilláék imádják a hammamot

A hirtelen jött ad hoc döntés csodálatos napokban végződött. Lilláéknak ugyanis olyannyira megtetszett a keleti világot sugalló Shiraz Hotel, hogy meghosszabbították a mini szabijukat és rögtön két éjszakát töltöttek a szállodában.
„Lilla nem győzte kapkodni a fejét, hogy milyen világba cseppentünk. 14 éve vagyunk házasok és már több alkalommal azért nyaraltunk Törökországban, mert eddig azt hittük, hogy csak ott tudunk a mesés kelet világának részesei lenni, erre itt Egerszalókon kinyílt előttünk a magyar Marokkó – meséli Zsolt

Polyák Lilláék imádják a hammamot

A házaspár azt is elárulta, hogy egy-egy hajszoltabb időszak után igencsak rájuk fér a kényeztetés, és hogy a keleti gasztronómián kívül a wellnesst szeretik a leginkább. Igazi hammam függők. Mindketten imádják a török fürdőt és a keleti wellness élményeket. A Shiraz Hammamban egy kőágyon végzett habos masszázs során minden porcikájukat átmasszírozta a masszőr és utána a baldachinos kádban csobbantak, ahol még a menta tea is sokkal ízletesebb volt. Minden fáradságunkat elűzte az a pár nap. A házaspár azt tervezi, hogy a nyár végén még visszatér, hogy aztán újult erővel nézhessen szembe a kihívásokkal.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.