Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2023. Július 03. 06:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Őrizetbe vették az albertirsai családirtót

Őrizetbe vették az albertirsai családirtót

Őrizetbe vették azt az albertirsai férfit, aki szombaton telefonált a rendőrségre azzal, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a rendőrség a honlapján vasárnap délelőtt.

A 112 segélyhívóra szombaton délután érkezett a férfi bejelentése. A helyszínre érkező rendőrök egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találták az albertirsai címen.

A 35 éves férfi könnyű sérüléseit kórházban ellátták, majd kihallgatták. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy péntek este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat.

A gyanúsított nem tett vallomást.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz és kezdeményezi letartóztatását - közölték a police.hu-n.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.