Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Március 17. 19:58, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Ónos eső veszélyeztetheti a közlekedést több megyében hétfőn

Ónos eső veszélyeztetheti a közlekedést több megyében hétfőn

Ónos eső miatt hat megyére, valamint a főváros területére adott ki figyelmeztetést hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Komárom-Esztergom, Fejér, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyében, valamint a főváros területén is készülni kell gyenge ónos esőre.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este az MTI-hez eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében azt írta: hétfőn nyugat felől egyre nagyobb területen várható eső, de az északi, északkeleti megyékben és a főváros térségében havazásra, havas esőre, sőt átmenetileg ónos esőre is számítani kell.
Hétfő éjfélig északkeleten általában nagyjából maximum 3 centiméter, de a hegyekben helyenként 5-10 centiméter friss hó is hullhat – tették hozzá.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni