Városlista
2022. január 18, kedd - Piroska

Hírek

2012. Március 18. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Ügyvédje szerint egy esetleges börtönbüntetés halállal végződne a színész számára.

Dr. Ruttner György az Új Ásznak újra arról beszélt, hogy 75 ponton iratellenes az elsőfokú ítélet. Az ügyvéd éppen ezért felmentésre vagy hatályon kívül helyezésre számít a keddi tárgyaláson. Ellenkező eset szerinte halállal végződne. "A nyakamat merem tenni rá, hogy Damu Roland nem követte el a nemi erőszakot! Ő maga is bizakodóan tekint a keddi tárgyalási napra, akárcsak én. Ha mégis megtörténik a lehetetlen, és elítéleik, akkor azzal egyenesen a halálba küldik, átvitt és a szó szoros értelmében is. Roland nem élné túl, hogy ártatlanul kell bűnhödnie. Abból kiindulva, hogy az elsőfokú ítélet után az alkoholba menekült, elképzelhető, hogy megöli magát, vagy csak egyszerűen elenyészne a kétségbeeséstől, és ez okozná a végzetét" - mondta az Új Ásznak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,