Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Szeptember 21. 18:01, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Mankóval ütött és egy vipera is előkerült

Mankóval ütött és egy vipera is előkerült

Befejezte a rendőrség az ügy vizsgálatát a 39 éves nagyvázsonyi lakossal szemben.

Augusztus 21-én éjszaka az egyik nagyvázsonyi szórakozóhelyen egy helyi lakos belekötött az ott tartózkodó párba. A férfi és a nő, hogy a további szóváltást elkerüljék, távoztak a helyiségből és beültek az autójukba – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy a 39 éves férfi azonban ezt nem hagyta annyiban, utánuk ment, és a nála lévő mankóval a járműre csapott, majd a kocsiból kiszálló sértetett egy viperával karon ütötte. A rendőrök az elkövetőt még aznap éjjel a lakásán elfogták, és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.