Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Augusztus 17. 08:43, vasárnap | Életmód
Az Apple negyedik éve a világ legértékesebb márkája
2025. Augusztus 16. 09:08, szombat | Életmód
Elkezdődött a Hogyan tudnék élni nélküled? című film második részének forgatása
A napokban elkezdődött a Hogyan tudnék élni nélküled? című film második részének forgatása a Balatonnál - közölte a Nemzeti Filmintézet (NFI) pénteken az MTI-vel.
2025. Augusztus 15. 08:01, péntek | Életmód
Az állattartóknak kiemelt felelősségük van a hőségriadó idején
Az állattartóknak kiemelt felelősségük van a hőségriadó idején, a magas hőmérséklet kockázatot jelenthet a háziállatokra és a vadon élő állatokra egyaránt.