Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat

Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Október 07. 07:32, kedd | Életmód
AMC: 34 magyar élelmiszercég mutatkozik be a héten Németországban
A kölni ANUGA szakkiállításon az Agrármarketing Centrum (AMC) szervezésében 34 magyar élelmiszeripari vállalkozás mutatja be a kínálatát a héten - közölte az AMC hétfőn az MTI-vel.
2025. Október 07. 07:31, kedd | Életmód
Meteorológia: a nyolcadik legmelegebb volt az idei szeptember
A nyolcadik legmelegebb volt az idei szeptember a 20. század kezdete óta - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2025. Október 06. 07:22, hétfő | Életmód
Nemzeti Vágta - A vajdasági Magyarkanizsa lovasa nyerte a 18. Nemzeti Vágtát
A vajdasági Magyarkanizsa lovasa, Rozs Anna Júlia nyerte Vajk nevű lovával a 18. Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap, a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban.
2025. Október 04. 09:24, szombat | Életmód
Budapest Maraton Fesztivál - Csúcsot dönt az idei verseny
Minden idők legnagyobb magyarországi szabadidősport-eseménye lesz a jövő hétvégén sorra kerülő 40. Spar Budapest Maraton Fesztivál - jelentette be Kocsis Árpád főszervező.