Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 30. 14:21, szerda | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Magyar résztvevőkkel rajtol a Selyemút-rali

Magyar résztvevőkkel rajtol a Selyemút-rali

Szalay Balázs és navigátora, Bunkoczi László rajthoz áll a július 7. és 13. között Oroszországban, immár negyedik alkalommal sorra kerülő Selyemút-ralin.

Németh Ottó, az Opel Dakar Team csapatfőnöke a kedd reggeli sajtóbeszélgetésen azt mondta, ez az esemény a világ második legjelentősebb terepraliversenye a Dakar után. A Moszkva–Szocsi útvonalon sorra kerülő viadalra eddig száz autó nevezett, de a végleges versenyzői létszám elérheti a 140-150-et.

„A Silkway Rally egy nagyszabású rendezvény Oroszországban, a mezőny több tízezer néző előtt, a moszkvai Vörös térről rajtol, a verseny fővédnöke pedig nem más, mint Vlagyimir Putyin. Célunk, hogy az első tízben végezzünk” – fogalmazott Szalay Balázs, aki azt is elárulta, hogy minden célba érő egység jutalma ötezer dollár.

A Selyemút-ralin Szalayékon kívül magyar részről autóval még Fazekas Károly és Liszi László, kamionnal pedig Kovács Miklós fog elindulni.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok