Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2013. Szeptember 26. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

A 19 hetes, egészséges magzat élve született, de csak 10 percet élt.

Az afgán sofőr kikötözte terhes szeretőjét, majd bevetette vele a tablettát, amely miatt el is vetélt a 19 hetes terhes nő.

A 29 éves Ahmed Raofit hat évre börtönözték be tette miatt. A férfi megkötözte 39 éves barátnőjét, majd kényszerítette, hogy nyelje le a tablettát. A nő órákkal később megszülte a 19 hetes élő és lélegző magzatot, amelyet viszont a mentők sem voltak képesek megmenteni. A magzat csupán 10 percet élt.

Ahmed elképesztően dühös lett barátnőjére, amikor kiderült, hogy meg akarja tartani gyermekét. Elhatározta, hogy meg fogja ölni a magzatot. Nem kellett sokat keresgélnie, hogy az interneten találjon abortusz tablettákat, amelyeket online meg is rendelt. Később szeretője lakásán kényszerítette a nőt arra, hogy vegye be a tablettákat, amelyeket a magzat halálát okozták.

A férfit hat évre ítélte el a bíróság. Kiderült, hogy Ahmednek felesége is van, az áldozatul esett nő csupán a szeretője volt. Az áldozat is tisztában volt azzal, hogy nős a férfi, azonban nem keresett komolyabb kapcsolatot. Ahmed valószínűleg családi állapota miatt is esett kétségbe, hiszen nem akarta, hogy felesége számára is kitudódjon az ügy. Először abortuszra küldte szeretőjét, ám az nem volt hajlandó elmenni. Azonban most Ahmednek kell felelnie borzalmas tettéért.

Címkék: abortusz, magzat, színes, terhes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból