Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2017. Január 06. 11:46, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Körözött svéd férfit elfogó rendőrök vették észre az IKEA mélygarázsában lángra kapó autót

Körözött svéd férfit elfogó rendőrök vették észre az IKEA mélygarázsában lángra kapó autót

Egy Svédországban gazdasági bűncselekmények miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök szerdán Budapesten, a zuglói IKEA áruház mélygarázsában,

és az intézkedő rendőrök vették észre a mélygarázsban kigyulladt autót, ami miatt végül ki kellett üríteni az áruházat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján közölte, hogy szerdán kora délután "egy zuglói lakberendezési üzlet mélygarázsában" elfogták azt a férfit, aki ellen a svéd hatóságok 19 rendbeli gazdasági és pénzügyi bűncselekmény miatt európai elfogatóparancsot adtak ki. A 32 éves svéd állampolgárt előállították, és a magyar rendőrség a férfi kiadatása kapcsán - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - felveszi a kapcsolatot a svéd rendőrökkel.

A BRFK közleménye szerint a nyomozók a férfi elfogása után észrevették, hogy egy nem messze parkoló személygépkocsi motorteréből lángnyelvek csapnak fel.

A rendőrök a mélygarázsban tartózkodókat felszólították, hogy haladéktalanul hagyják el a vészkijáraton a parkoló szintet, és értesítették a tűzoltókat, majd az áruházi biztonsági szolgálat munkatársaival közösen eloltották a gépkocsi motorterében keletkezett tüzet - írta a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 09:58, hétfő | Kék hírek

Rengeteg szeszt foglalt le a NAV

Több mint 25 ezer liter ismeretlen eredetű alkoholt foglaltak le a pénzügyőrök egy szeszfőzdében

2024. Február 25. 08:31, vasárnap | Kék hírek

Ellopták a pannonhalmi Radnóti-szobrot

Ellopták Pannonhalmáról Radnóti Miklós szobrát, amelyet 1983-ban Meszlényi János bronz lemezekből készített - tájékoztatta a város polgármestere szombaton az MTI-t.

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.