Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. November 10. 16:08, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/ugyeszseg.hu

Kifogyott az üzemanyag, lopott magának - VIDEÓ

Kifogyott az üzemanyag, lopott magának - VIDEÓ

Lopás miatt a Tatabányai Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki üzemanyag töltő állomás helyett egy teherkocsiból lopva tankolta meg az autóját.

A vádirat szerint a férfi március 9-én éjjel a márkás személykocsijával Tatabányáról elindult az oroszlányi lakóhelyére, amikor észrevette, hogy az autójában lévő üzemanyaggal nem tud hazamenni. Az elkövetőnél pénz nem volt, ezért Tatabányán a Május 1. park melletti parkolóban álló teherkocsi mellé állt.

A férfi az autójából elővett egy kannát és slagdarabot, majd a teherautó zárt tanksapkáját a nála lévő csavarhúzóval felfeszítette és az üzemanyag tartályból 38 liter, 15.770 forint értékű gázolajat szívott ki, melyet a kocsiba töltött. A teherautó tanksapkájának felfeszítésével 4880 forint kárt okozott – közölte az ügyészség.

Hozzátéve, hogy a bíróság most a férfit 150 ezer forint pénzbírságra ítélte. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott