Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Január 27. 17:06, péntek | Belföld
Forrás: mti

Kicsalt 173 milliót 59 embertől a Győr környéki nő

Kicsalt 173 milliót 59 embertől a Győr környéki nő

Negyvennyolc rendbeli sikkasztás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került egy 51 éves, Győr környéki nő, aki összesen százmillió-ötszázezer forintot vett át ügyfeleitől tehermentes ingatlanok megszerzésére

- tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t. A nő egy kft. vezetőjeként 2015 nyara és 2016 októbere között vételár vagy foglaló jogcímen vette át ügyfeleitől ingatlanok megszerzésére a pénzt, de az ingatlanok nem lettek tehermentesek és azokhoz nem jutottak hozzá a vásárlók.

Gál Katalin, a főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a pénzt a nyomozók még keresik.

A Győri Járásbíróság a szökés, bűnismétlés és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt helyezte előzetes letartóztatásba a nőt.

A főügyészség januárban egy másik ügyben vádat emelt egy győri székhelyű kft. vezetője ellen, aki ingatlanmegszerzésre 59 alkalommal összesen 173 millió forintot csalt ki ügyfeleitől. A szóvivő közlése szerint ez a vádlott és a mostani ügy gyanúsítottja kapcsolatban állt egymással.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk