Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 10. 05:00, hétfő | Életmód
Forrás: ujasz.hu

Kerekded hölgyek, akiknek eszükben sincs megválni plusz kilóiktól!

Kerekded hölgyek, akiknek eszükben sincs megválni plusz kilóiktól!

Diéta őrület ide, csont sovány divat oda, nekik kereken szép az élet!

Liptai Claudiáról például megtudhattuk, hogy kerekdeden sokkal inkább kedvelték a férfiak, de Gombos Edina, aki bevallása szerint boldog házasságban él, kifejezetten büszke nőies alkatára. Kubai származású férje kimondottan imádja így, ahogy van, plusz kilókkal együtt, és a férfiak zöme egyébként sem a csont sovány nőket kedveli.

Aztán ott van például Pataki Zita, a természet szerelmese, aki jelenlegi formájával épp ahhoz tökéletes, amire vágyik, a tradicionális feleség szerephez. Férjével Székesfehérvárra költöznek, ahol "vidéki háziasszony" lehet.

Király Linda igazi bögyös-faros típus, s jóképű vőlegénye imádja, ahogy van. Az énekesnő hosszan és elkeseredetten harcolt a kilókkal, ám valahogy mindig azok győztek. Végül aztán Király rádöbbent, hogy ő bizony nem is akar lefogyni, csakis azért próbálkozott vele, mert az aktuális divat valahogy erre sarkalta, ahogyan mindenkit. Ám a pasik így is döglenek utána, különös tekintettel Zsomborra, a vőlegényére. Akkor meg minek?

Adél, az énekesnő sosem gondolkodott még azon, hogy meg kellene szabadulnia telt alakjától, és sokak szerint jobban is teszi, mert az öblös hang és a telt alak kézen fogva járnak.

Aztán ott van még Jennifer Lopez, aki anélkül futott fel a sztárvilág egére, hogy valaha törődött volna az elképzeléssel, ami szerint ez csupán nádszálkarcsúaknak lehetséges. Gyermekei apja és jelenlegi párja is imádta kerekded idomait, nyilván nem véletlen, hogy Lopez a fenekét külön be is biztosíttatta.

Megfontolandó tehát, tisztelt hölgyek és lányok, érdemes-e hallgatni azokra, akik kilátszó bordákkal, és csúcsként magasodó csípőcsontokkal látják szépnek a női nemet, mert a jelek szerint ők vannak kevesebben, és az igazi férfi úgy kedveli a nőt, ahogyan a természet is. Kerekded formákkal, itt-ott helyes párnácskákkal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.