Városlista
2022. május 22, vasárnap - Júlia, Rita

Hírek

2021. Szeptember 30. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Az utóbbi évtized legerősebb felhozatala várható a Superfight Series Hungary 8. nemzetközi küzdősport gálán Székesfehérváron!

2021. október 16-án rendezik meg nyolcadik alkalommal a legjobb hazai és nemzetközi harcosok részvételével a Superfight Series Hungary újabb versenynapját, ezúttal ismét kitekintve a fővárosból a Fejér megyei megyeszékhelyre Székesfehérvárra látogat a sorozat.

A szervezést, mint eddig minden alkalommal a Prémium Rendezvényszervező Zrt és a Perfect Fight Club jegyzi. Botka István sportmenedzser nyilatkozott a Prémium Médiának a szervezés részleteiről:

„Nagy megtiszteltetés ezt a gálát szervezni, hiszen minden alkalommal kiváló versenyzők érkeznek Európa minden részéről. Köszönet ezért Kispál Balázsnak és Nagy Balázsnak, akik a fightcardokért felelnek. Az előzményeket, aki nem ismerné elmondom, hogy a széria a pandémia ideje alatt is működött, bár volt létszámkorlátos és zártkapus verseny is csak a televízión keresztüli megtekintéssel. Most azonban azt tervezzük, hogy a székesfehérvári Alba Regia sportcsarnokot megtöltjük az októberi gálánkon! A visszajelzések jók, megkezdtük az elővételes jegyek értékesítését és azt kell mondjam, hogy várakozáson felüli az indulás. max 1400főt tudunk védettségi igazolással beengedni, így érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket! 15 mérkőzést láthatnak a nézők, ebből 8 nemzetközi harc lesz K1 és Muaythai harcrendszerben. Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.