Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Április 28. 11:59, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: unicef

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül anyák napjára az UNICEF

Jótékonysági képeslapokkal készül az UNICEF anyák napjára: a személyre szabható elektronikus lapokkal a világ nehéz sorsú gyerekeit támogathatják az adományozók.

A szervezet keddi közleményében emlékeztetnek arra, hogy idén még sokaknak nem lesz alkalmuk személyes anyák napi köszöntésre, mert csak így tudják megóvni szeretteiket. Az UNICEF anyák napi képeslapjával idén nemcsak édesanyjának vagy nagymamájának szerezhet örömet bárki, de egyben egy jó célt is támogathat: adományával a világ legnehezebb sorsú gyermekeit segítheti.

Aki élni szeretne az UNICEF által biztosított lehetőséggel, az tetszőleges adomány fejében három képeslap közül választhat, amelyek szövege személyre szabható. A címzett megadását követően pedig az UNICEF gondoskodik róla, hogy az ajándék május első vasárnapján megérkezzen - írják az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország