Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 28. 08:46, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Joshi Bharat: itt nem számít, hogy hindu vagyok vagy sem

Joshi Bharat: itt nem számít, hogy hindu vagyok vagy sem

Joshi Bharat szereti az ünnepeket, de szerinte nem csak néhány napig kellene tartaniuk. A műsorvezető jobban örülne, ha miden nap karácsony lehetne.

- A karácsony nálunk olyan volt, mint bárhol máshol Magyarországon. Szeretem az ünnepeket és azt mondom, hogy legyen karácsony minden hónapban, vagy minden nap. A szeretet ne csak az év egy napjára legyen kihegyezve, mint például az anyák napja. Épp ez az üzenet az egésznek. Itt nem számít, hogy hindu vagyok, vagy sem, Jézus úgyis elég nagy mindenki számára - mondta a STOPnak Joshi Bharat, aki nem hagyta ki a finom falatokat, sőt, elárulta: az ünnepi ételek közül a bejgli az egyik kedvence.
- Karácsonykor két részre oszlik a család: egyik a hindu, másik a keresztény, magyar osztály. Halászlé, bejgli, terülj, terülj asztalkám van nálunk is, nekem pedig szeretettel készít a feleségem finom indiai ételeket is - mosolygott Joshi, aki nem tartja magát babonásnak, viszont az újévi ételeket sem hagyja ki.

- A fekete macska után átmegyek az úton, nem fordulok vissza és a fehér macskánál sem gyorsulok fel jobban. Ezek népi hiedelmek, de tudat alatt biztosan benne van az emberben. Így én is megeszem a lencsét, sosem lehet tudni címmel, hátha ezen múlik most is a szerencse. Bennem is vannak elvárások, bár én általában a születésnaptól szoktam várni újat. A számmisztikában hiszek és foglalkozom is vele, ott pedig születésnaptól születésnapig tart egy év - magyarázta a műsorvezető, aki beszélgetős típus, s mint mondta: nála a tánc csak nyaktól felfelé történik.

- Ritkán előfordul, hogy egy kicsit lötyögök. Szeretek emberek között lenni, ünnepelni, buliba szoktunk menni szilveszterkor, vagy hozzánk hívunk embereket, a lényeg a felszabadultság, a hétköznapi szürkeség levetése.

Címkék: Joshi Bharat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.