Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Február 08. 08:00, hétfő | Bulvár
Forrás: mti - fotó: instagram.com/jenniferlawrence_/

Jennifer Lawrence megsérült új filmje forgatásán

Jennifer Lawrence megsérült új filmje forgatásán

Jennifer Lawrence megsérült új filmje, a Don\'t Look Now című politikai szatíra forgatásán Bostonban.

Az Oscar-díjas színésznőt egy tervezett robbanás miatt elrepült üvegszilánk sebesítette meg a szeme közelében, de a Deadline.com hollywoodi hírportál értesülése szerint már jobban van.

Az üvegszilánk vérző sebet ejtett Lawrence szemhéján, amit a kiérkező mentők láttak el. A Netflix-produkció forgatását egy napra felfüggesztették.

A Boston Globe beszámolója szerint a baleset pénteken egy különleges effektus felvételén történt. A jelenethez egy szemetest dobtak ki az ablakon, s ennek üvegszilánkjai repültek szét.

A Don't Look Now című filmet Adam McKay írta és rendezi, a szereplők között van Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans és Meryl Streep is.

A film két csillagászról szól, akik a médián keresztül akarják figyelmeztetni az emberiséget arra, hogy egy közelgő aszteroida elpusztíthatja a Földet. A filmet a Netflix karolta fel egy éve, a forgatás Boston környékén zajlik, de egy időre le kellett állniuk a munkákkal a koronavírus-járvány miatt.

A 30 éves Lawrence 2013-ban a Napos oldal című filmben nyújtott játékáért kapott Oscar-díjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.