Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Május 16. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Új pasija van a megalázott RTL-esnek

Claudio és VV Gergő után újra szerelemre lelt VV Seherezádé. A VV-s máris új otthonba költözött. Csak nem kedvese miatt?

Örömmel újságolta el a nagyérdeműnek VV Seherezádé, hogy közel másfél hónapja újra foglalt a szíve. A lány bár komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a ValóVilág ideje alatt, úgy néz ki lassan révbe ér. Háta mögött hagyva Claudiot és VV Gergőt, most valódi szerelemre talált.

"Nagyon kedves, rendes pasi. Még kezdeti fázisban van a kapcsolatunk, ezért nem szerettem volna világgá kürtölni az egészet. Sőt, még időm se volt arra, hogy elgondolkodjak, mit érzek pontosan. Randizgatunk, jól elvagyunk együtt" - árulta el VV Seherezádé, aki a napokban költözött új otthonába. Bár a fiatal lány remekül kijön édesanyjával és kisöccsével, saját életre vágyott. Ezért úgy döntött, hogy külön lakásba költözik, hogy teljesen a maga útját járhassa. Döntésében nagy valószínűséggel új párja is közrejátszhatott, akivel szőkeség így, egyedül élve, sokkal meghittebb viszonyt alakíthat ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.