Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2016. December 22. 14:21, csütörtök | PR

Intézze időben az online repülőjegy foglalást, ha karácsony környékén repülne!

Intézze időben az online repülőjegy foglalást, ha karácsony környékén repülne!

Napjainkban már nem számít különlegesnek az, ha az ünnepek környékén kelünk útra és fedezzük fel távoli országok nevezetességeit.

Egyre többen látják be, hogy az otthontól távol töltött idő és az idegen kultúrák, világnézetek, programok és látványosságok megismerése sokat hozzáad a személyiséghez és ugyanakkor ezek tökéletes kikapcsolódást is lehetővé tesznek. Az ilyen jellegű pihenés teljes testi és lelki felüdüléssel jár, ami mind a munkahatékonyságra, mind a kedélyállapotra jótékony hatással van.

Az ünnepek idején is sokan döntenek úgy, hogy a népszerű adventi vásárok forgatagának kedvéért, vagy a külföldön élő családtagok meglátogatásáért elutaznak. Ugyan autóval is elérhetőek az úti célok, de télen inkább kényelmes a repülős utazás mellett letenni a voksot. Kontinensünk távoli pontjai is elérhetőek néhány óra alatt, s akár a lappföldi Télapóhoz is elutazhatunk még karácsony előtt. A paravion.hu azt javasolja, hogy az online repülőjegy foglalás teendőit érdemes mihamarabb elintézni, hiszen a járatok ekkortájt igencsak zsúfoltak.

Csúcsforgalom az ünnepek előtt

A december nem csak a kereskedelem terén bizonyul csúcsidőszaknak, hanem a közlekedés kapcsán is. A külföldön dolgozók, tanulók éppen úgy ekkortájt választják a repülős közlekedést, mint azok, akik idegenforgalmi céllal utaznak külföldre, adventi vásárok megtekintésére. London és Bécs kiemelt népszerűségnek örvendenek ez utóbbi szempontból. Az online repülőjegy foglalás során tehát érdemes szem előtt tartani az ünnepi csúcsforgalmat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ilyenkor a járatok sokkal inkább telítettek, ezért célszerű mihamarabb elintézni a jegyvásárlást. Ugyan előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban, last minute akciókkal élhetünk, de ezt legtöbben nem szívesen várják meg. Ha a karácsony környéki utazásról van szó, akkor sokak számára elsődleges a pontos érkezés és a megbízhatóság.

Külföldi kikapcsolódás karácsony környékén

Az online repülőjegy foglalás mellett döntők egy része kifejezetten a turisztikailag frekventált területeket részesítik előnyben az ünnepek alkalmával. A legújabb trendek abba az irányba mutatnak, hogy a családi összejövetelek helyett sokan inkább a wellness kikapcsolódást, ünnepi programokat kínáló hotelek, komplexumok mellett döntenek. A helyfoglalásra nem csak akkor érdemes időben gondolni, ha repjegy vásárlásról van szó, hanem szállodai szobafoglalás és szilveszteri jegyvásárlás kapcsán is.

Az év utolsó napját is mind többen töltik külföldön, hiszen az ünnepek környéki hetek remek alkalmat kínálnak a téli vakáció szervezésére. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy az online repülőjegy foglalás nyújtotta előnyökkel mihamarabb érdemes élni. Nincs későn még akár egy héttel az indulás előtt sem megtenni ezt, ám tény, hogy ekkor már jelentősen többet kell a jegyekért fizetni, mint akkor, ha egy hónappal ezelőtt tettük volna ezt meg.

A téli hónapokban már nem csak síelés céljából választjuk a határainkon túli úti célokat. A repülős közlekedésnek köszönhetően a távolságok megszűntek és legyen szó akár Lappföldi kalandokról, akár londoni kirakodóvásárokról, vagy Bécs ünnepi fényekben történő megcsodálásáról, a turizmus kínálata kiterjedt az év utolsó heteire is.

Az online repülőjegy foglalás remek lehetőséget teremt arra, hogy néhány kattintással elintézzük a jegyvásárlást, s akár az online check-in előnyeit is kihasználhatjuk. Fedezze fel Európa karácsonyi vásárait, és ezúttal élje át külföldön a karácsony semmihez sem fogható varázsát!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.