Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 19. 19:04, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Ilyen időjárásra számítsunk a hosszú hétvégén

Ilyen időjárásra számítsunk a hosszú hétvégén

Folytatódik a napsütéses, jellemzően 30 Celsius-fok körüli meleg idő a hosszú hétvégén. Heves zivatarok nem várhatók, csak helyenként lehet záporeső - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken, augusztus 20-án a réteges gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható általában csapadék nélkül, ugyanakkor a Dunántúlon egy-egy futó zápor nem kizárt. A légmozgás mérsékelt lesz. Hajnalban 7-16, délután 26-30 fok lesz.

Szombaton is sok napsütés várható többnyire kevés gomoly-, illetve fátyolfelhővel. Elsősorban északkeleten, északon fordulhat elő záporeső. Néhol időnként megélénkül az északi-északnyugati szél. A minimumhőmérséklet 7 és 17 fok között valószínű. A nappali maximumok 26-30 fok között alakulnak.

Vasárnap is előfordulhat egy-egy zápor, de emellett napos időre lehet számítani kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 8-18, a délutáni órákban 27-31 fokot mérhetnek - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére