Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 10. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Így verik át a sztárok rajongóikat

Így verik át a sztárok rajongóikat

Míg Angliában már nyíltan beszélnek róla, sőt törvényben akarják szabályozni a retusálást, addig itthon, még mindig titkolják, ha egy celeb testén photoshoppal igazítanak.

VV Kinga azonban csúnyán lebukott a napokban, aminek kapcsán ráadásul az is kiderült, hogy a nyuszis magazinban szereplők közül nem a szőkeség az egyetlen, akinek testét retusálással tökéletesítették. Az ominózus fotón, amely a Facebookon keringett, jól látható, hogy a Playboyos képbe bizony belenyúltak. Míg az előtérben pózoló lány teste tökéletes, addig az árnyékán látszik némi súlyfelesleg.

Pantl Péter a Playboy főszerkesztője elmondta, ők is látták az ominózus fotót, aminek a jelentőségét szerinte eltúlozzák. Azt mondja, sohasem tagadták, hogy retusálják a fotókat, hiszen a férfimagazinok a világon mindenhol így dolgoznak. Hozzátette: ez nem azt jelenti, hogy mindenkiből más nőt faragnak, mint amilyen valójában. A főszerkesztő állítja, hogy a Kingás képekbe sem nyúltak jobban bele az átlagnál.

A retusálást egyébként azért akarják Angliában betiltani, mert a kozmetikázott képek rossz hatással vannak a fiatalok önértékelésére. Ha ugyanis azt látják, hogy kedvenc sztárjaik csont soványak, ránctalanok és nagymellűek, egészen biztosan ők is olyanná akarnak válni. S, mivel számukra nem állnak rendelkezésre a "csodamódszerek" koplalni kezdenek, amellyel saját egészségüket veszélyeztetik. Nem csoda hát, ha az angolok tíz körömmel harcolnak a retusálás betiltása ellen. Kérdés, nálunk valaha lesz-e ilyen törvényre igény?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára