Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 05. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

VV Veronika láthatóan túl van azon, hogy Cristofel bántalmazta. A Csak csajokban azt is megmutatta, milyen állapotban van jelenleg.

Talán még sosem nézett ki ennyire jól VV Veronika, akin semmiféle bántalmazás nyomai nem láthatók. Kisimult, szép barna, és a frizurája is trendi. Pedig csupán két hete történt, hogy exe brutálisan bántalmazta - igaz, ezt a férfi már tagadja. A Csak csajokban Veronika úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szóba sem hozta a verést.

Ismét elmondta, hogy két hete új barátja van, aki egyáltalán nem hasonlít Cristofelre. A fiatalember állítólag a tenyerén hordozza. Ennek ellenére csak lassú léptekkel halad a kapcsolat, mert Veronika most már óvatos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.