Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfi szombaton röviddel éjfél előtt jelentkezett belépésre Röszkénél egy mikrobusz sofőrjeként. A járművet átvizsgáló pénzügyőrök az autóban kialakított rejtekhelyeken kilenc géppisztolyt, három pisztolyt és mintegy 2700 hozzájuk való lőszert találtak. A fegyvereket és lőszereket lefoglalták.

A férfival szemben lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. Az ügyészség a gyanúsított a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását - tudatta a főügyészhelyettes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 05. 07:35, csütörtök | Kék hírek

A budapesti reptéren fogta el az NNI a québeci gyilkost

A budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren fogták el azt az algériai-kanadai–magyar hármas állampolgárságú férfit, akit Kanadában gyilkosságért életfogytiglanra ítéltek, de májusban megszökött a börtönből; azóta keresték a hatóságok

2024. Szeptember 04. 08:04, szerda | Kék hírek

A 24 éve eltűnt gyermek holttestét találták meg!

A DNS-vizsgálat igazolta, hogy a 24 éve eltűnt 11 éves fiú, Till Tamás holttestének maradványait találták meg június végén a nyomozók Baján – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2024. Szeptember 03. 07:45, kedd | Kék hírek

A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját 13 év fegyházra ítélték

A Fővárosi Törvényszék hétfői első fokú ítéletében 13 év fegyházbüntetésre ítélte a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottját.

2024. Augusztus 31. 08:53, szombat | Kék hírek

A rendőrség azonosította a Groupamában távirányítással füstbombázó férfit

Azonosították azt a férfit, aki az augusztus 17-ei Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen távirányítással bekapcsolt egy zöld füstbombát a Groupama Aréna újpesti szektorában - közölte a rendőrség honlapján pénteken.