Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 05. 16:10, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: instagram.com/neymarjr

Eszméletlen összegbe került Neymar a PSG-nek

Eszméletlen összegbe került Neymar a PSG-nek

Az arab tulajdonban levő Paris Saint-Germain annak idején csaknem félmilliárd eurót (177,5 milliárd forint) áldozott Neymar megszerzésére és a brazil futballsztár fizetésére.

Az El Mundo spanyol napilap a rendelkezésére álló dokumentumokra hivatkozva írta azt vasárnap, hogy a 29 éves támadóért a PSG 222 millió eurót fizetett az FC Barcelonának 2017 nyarán, amikor létrejött a katalánokkal a megállapodás. Ehhez a summához társult a párizsiakhoz öt esztendőre szerződő Neymar évi 43,3 millió eurós bruttó fizetése, s a kontraktus még kiegészült úgynevezett hűségbónusszal, amely hosszú távú maradásáért cserébe 50,5 millió euróval gazdagította a brazilt. Így a teljes "Neymar-művelet" - mint a futballtörténelem mindmáig legdrágább szerződése - a lap tudomása szerint összesen 489 228 117 euróba került.

Az El Mundo úgy értesült, hogy a játékos 2025-ig meghosszabbított szerződését hasonló bérezési-jutalmazási feltételekkel írták alá.

Címkék: Neymar, psg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára