Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2023. Július 27. 06:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelőben keletkezett tüzet

Eloltották a királyszentistváni hulladékkezelő központban keletkezett tüzet, amelyben kommunális hulladék égett mintegy négyszáz négyzetméteren szerda délután - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Csondor Henrietta, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte, hogy a 200-220 köbméter, három betonfallal körbekerített hulladéklerakatot a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és két munkagép segítségével oltották.

A katasztrófavédelem mobil laborja folyamatosan ellenőrizte a környéken a levegő minőségét, de veszélyesanyag-koncentrációt a mérések nem mutattak ki. A füstgáz-koncentráció egészségügyi határérték alatt maradt - tájékoztatott a szóvivő.

Fotó: Illusztráció - Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: a magyarság lelke vidéken él

A magyarság lelke vidéken él, elsősorban a falvakban és a kisvárosokban, mert sajnálatosan szinte már csak itt élnek a keresztény gyökerű értékek, amelyekkel a magyarság ezer éven át túl tudott élni a Kárpát-medencében

2024. Április 13. 06:00, szombat | Belföld

MÁV: tavaszi utómunkálatokkal fejeződik be a győri fővonal felújítása

Tavaszi utómunkálatokkal fejeződik be a győri vasúti fővonal felújítása, emiatt több ütemben módosul a menetrend a következő hónapokban - közölte a MÁV Zrt. pénteken az MTI-vel.