Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. December 03. 16:08, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Elítéltek egy csecsemőgyilkosság elkövetőjét Nógrádban

Elítéltek egy csecsemőgyilkosság elkövetőjét Nógrádban

Tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a Balassagyarmati Törvényszék első fokon azt a nőt, aki 2018. január elsején megölte újszülött gyermekét Pásztón - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön.

Bóna Gyula elmondta: mind az ügyész, mind pedig a vádlott és védője három munkanapot tartott fenn jogorvoslati nyilatkozat megtételére az ítélettel kapcsolatban.

Ismertette: a vádlott 2018. január elsején - miután a szilvesztert egy ismerősénél töltötte - hazaindult, azonban útközben észlelte, hogy beindult nála a szülés. Egy közeli híd alatt életképes gyermeket szült, akinek születését titokban akarta tartani. Ezért elhatározta, hogy megszabadul az újszülöttől úgy, hogy testét feldarabolja. A babát többször fejen ütötte, majd egy késsel feldarabolta, és a testrészeit a patakba szórta.

A nő letartóztatásban van, a bíróság kötelezte az eljárás során felmerült 3 millió 135 ezer forint bűnügyi költség viselésére is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.