Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2012. Február 14. 12:21, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a robbantással fenyegetőző fiút

Elfogták a robbantással fenyegetőző fiút

Hajdúhadházon fogták el azt a fiatalkorú fiút, aki robbantással fenyegette meg szombat délelőtt a debreceni Nagyállomást, órákra megbénítva a vasúti forgalmat.

Már szombat délután azonosították azt a mobiltelefont, amelyről a katasztrófavédelem ügyeletére a hívást indították. A fenyegetőző – egy 16 éves hajdúhadházi tanuló – kihallgatásán elismerte a vasúttársaságnak több tízmilliós kárt okozó fenyegetést. A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását; erről a Debreceni Városi Bíróság kedd délután dönt. A szombati kiürítés körülbelül 180 embert érintett, és csaknem két órára le kellett állítani a vasúti forgalmat. A fiú három év szabadságvesztést is kaphat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.