Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2021. Szeptember 05. 18:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Elástam, hogy ne legyen útba - ezt vallotta

Befejezték a rendőrök annak a 61 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy közeli erdőbe gödröket ásott munkagépével, majd azokba különféle építési törmeléket, hulladékot rakott.

Egy közterület felügyelő tett bejelentést a pilisvörösvári rendőrőrsön még 2020. június 17-én, mivel a közeli erdő természetvédelmi területén egy munkagéppel gödröket ástak, majd abba építési törmeléket, hulladékot raktak.

A munkagép által okozott sárfelhordás nyomait követve a rendőrök eljutottak egy 61 éves piliscsabai férfihoz, akit elfogtak és előállítottak.

A férfi a kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal a gyanúsítás ellen nem élt. Állítása szerint a négy köbméternyi, egy épület bontásából származó téglákkal, vakolatdarabokkal és betonalapokkal többször is fordult.
„Úgy gondoltam, hogy kiviszem az erdőbe és ott elásom, ott nem lesz útba” – fogalmazott.

A Pilisvörösvári Rendőrőrs nyomozói a férfivel szemben a hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:07, hétfő | Kék hírek

Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök

Öttagú kábítószer-kereskedő bandára csaptak le a rendőrök a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu-n.

2021. Október 17. 15:09, vasárnap | Kék hírek

Még a saját anyját is kirabolta

Az óbudai nyomozók lezárták a férfi ügyét, aki a gyanú szerint a HÉV-en telefonokat lopott, és saját anyját is kirabolta.

2021. Október 17. 12:06, vasárnap | Kék hírek

Kamera miatt törte be az autó szélvédőit

A gyöngyösi rendőrök vádemelést javasolnak.

2021. Október 16. 19:07, szombat | Kék hírek

Előbb megverte, majd kirabolta ismerősét

A nyomozók a 21 éves férfit őrizetbe vették.