Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2022. Május 29. 12:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/ügyészség/illusztráció: pixabay

Egymás után három nőt is bántalmazott

Egymás után három nőt is bántalmazott

Súlyos testi sértés miatt letartóztatták a férfit, aki egymás után három nőt bántalmazott.

A férfi május 24-én 19 óra és 19 óra 5 perc között Oroszlányon trágár módon szidalmazott egy nőt, akit eközben két alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte. Ezt látva az anyja segítségére sietett a másik nő, de a férfi ekkor még kétszer megütötte az első sértettet – közölte az ügyészség.

A bántalmazás következtében az először megütött nőnek az orra vérezni kezdett és a szeme alatt duzzanat keletkezett, a bántalmazás alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

Az elkövető ezután az anyja védelmére kelt nőt mellkason rúgta majd a földre lökte. A megrúgott és megütött nő emiatt nyolc napon belül gyógyuló zúzódást szenvedett.
Ekkor az addig a földön ülő harmadik nő is felállt és megpróbált a bántalmazottak védelmére kelni, azonban a férfi rátámadt és őt is kétszer ököllel, nagy erővel arcon ütötte, amitől a nő elvesztette az eszméletét és a földre esett. A férfi ezután megrúgta a földön fekvő nő fejét, emiatt a sértett nyolc napon túl gyógyuló fejsérülést szenvedett.

Az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető és védője fellebbezést jelentett be – tette hozzá a vádhatóság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 11:57, szombat | Kék hírek

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. Március 01. 15:18, péntek | Kék hírek

Nőnek öltözve lopott idősektől egy férfi, vádat emeltek ellene

Magát nőnek álcázva lopott meg idős embereket egy férfi egy nővel, a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség mindkét gyanúsított ellen vádat emelt - közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2024. Február 29. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol-akció: több mint kétezer jogsértést követtek el teherautó- és buszvezetők

A rendőrök 2141 esetben állapítottak meg jogsértést a múlt heti Roadpol országos akcióban, amelynek során tehergépkocsikat és autóbuszokat ellenőriztek Magyarország közútjain