Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 07. 11:29, szerda | Belföld
Forrás: mti

Egy harmadik emberölést is elismert a rákóczifalvai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Egy harmadik emberölést is elismert a rákóczifalvai kettős gyilkosság gyanúsítottja

Egy harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is elismert az a jelenleg előzetes letartóztatásban levő 25 éves férfi, aki a gyanú szerint idén februárban két férfit is megölt rákóczifalvai otthonaikban

- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint 2017. december 24-én holtan találtak otthonában egy idős férfit Rákóczifalván. Az akkor beszerzett adatok, információk és orvosszakértői vélemények nem támasztották alá az idegenkezűséget, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálta a haláleset körülményeit - közölte.

Hozzátette: a megyei nyomozók a februári emberöléseket követően a karácsony előtti, gyanús halálesettel is összefüggésbe hozták a férfit; T. Tamás március 5-én, kihallgatásán elismerte a harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is.

A férfit a februári halálesetekkel összefüggésben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják. A Szolnoki Járásbíróság február 26-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.