Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. Augusztus 01. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Csendesen telt az újabb királyi lagzi

Vilmosékéhoz képest jóval visszafogottabb és kisebb keretek között férjhez ment az angol királynő legidősebb lányunokája.

Szombaton ismét összegyűlt a brit uralkodói család, hogy együtt ünnepeljék meg Zara Phillips lakodalmát. Az örökösödési rangsorban a tizenharmadik helyet elfoglaló hercegnő a skót fővárosban mondta ki a boldogító igent Mike Tindall-nak. Az eseményen mindössze háromszáz rokon és barát volt jelen, pár tucat visszafogott nézelődő, és egy-két fotós társaságában. Anna hercegnő lányának elkelése az angolokat nagyon nem hozta lázba, mivel Vilmos és Katalin lakodalmához képest, jóformán egy kispolgári esküvőnek tűnt az egész. De ez Zarát a legkevésbé sem zavarta, ő ugyanis azt szereti, ha világbajnok sportolóként tekintenek rá, és nem a királyi család tagjaként. Sőt, még Mike sem kapott nászajándékba nemesi címet, pedig érdekes lett volna látni, ahogy az angol rögbi-válogatottat egy herceg vezeti ki a gyepre.

Címkék: herceg

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.