Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Május 19. 07:11, szombat | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Csavarok nélkül veszi célba Szocsit

Csavarok nélkül veszi célba Szocsit

Kivették a csavarokat a 2014-es szocsi téli olimpiát megcélzó Farkas Norbert kezéből, és a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő síző tíz nap múlva újra teljes gőzzel dolgozhat.

Ha minden jól alakul, az utolsó beavatkozást végezték el Farkas Norbert kezén, amelyből eltávolították a csavarokat, amelyeket a téli sajkacsonttörését követő műtét során kapott.

„Egy órán át tartott a beavatkozás, altattak, úgyhogy semmire sem emlékszem belőle – mondta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő alpesi síző. – Kicsit sem fáj, de elővigyázatosságból tíz napig sín lesz rajta. Utána kiszedik a varratokat, eldobhatom a sínt, és minden munkát elvégezhetek vele. Persze nem egyből, ész nélkül, hanem fokozatos terheléssel. Az orvosok azt mondták, minden jól sikerült, tökéletesen eltávolították a csavart, és hamarosan keményen dolgozhatok.”

A 2014-es szocsi téli olimpiát megcélzó Farkas Norbert a munkával azért nem várt, egy hete már dolgozik, igaz, a bevezető jellegű hetet követően egyelőre speciális feladatokat végez. „A kondiedzőmmel megbeszéltük, hogy egyelőre csak láberősítő gyakorlatokat végzek, és amikor lekerül a sín a kezemről, akkor jöhet a mindent bele szakasz” – bizakodott a síző.

Az edzőtáborok is körvonalazódnak, annyi biztos, hogy Norbi többször is négynapos felkészülésre Ausztriába utazik, ahol gleccsereken dolgozhat, a nagy álom pedig Új-Zéland, ahol többhetes havas felkészülésen vehet majd részt, ha a túra anyagi feltételei is összejönnek.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Április 21. 06:00, vasárnap | Sport

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával