Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. Augusztus 01. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa elárulta titkát

Csala Zsuzsa eddig sosem hallott titkot árult el magáról a TV2 Aktív című műsorában. Elmesélte, hogy egyszer csókolózott Gianni Morandival, és főiskolai kirúgására is fény derült.

Csala Zsuzsáért mindig is sokan rajongtak, nem csoda, hogy az egyik alkalommal a Magyarországon vendégeskedő világsztár, Gianni Morandi szeme is megakadt rajta. A híresség, a színész-labdarúgó válogatottban játszott, amikor is Csala Zsuzsa végezte el a kezdőrúgást a pályán. Állítása szerint megbűvölve nézte a világsztárt, mire ő odalépett hozzá és szájon csókolta. A stadion felállva őrjöngött, Zsuzsa pedig úgy érezte, hogy összeesik. 

A beszélgetés során a színésznő azt is elárulta, hogy nem fejezte be a Színművészeti Főiskolát, onnan ugyanis harmadévben kirúgták. Akkoriban az volt a szabály, hogy akit kitesznek a főiskoláról, nem vehetik fel sehová, de neki szerencséje volt és leszerződtették. Azóta is az ország egyik legismertebb színészének számít.

Címkék: csala zsuzsa

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.