Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. December 09. 17:18, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Borítékolhatóan jó karácsonyi ajándékötlet a Hotel & More-tól

Borítékolhatóan jó karácsonyi ajándékötlet a Hotel & More-tól

Közeleg a karácsony és igyekszünk olyan ajándékot választani a Szeretteinknek, ami kifejezi szeretetünket és biztosan örömet is szerez.

Ez azonban mégsem olyan könnyű feladat, mint elsőre hangzik, előfordul, hogy bizony mellétrafálunk.

Klemm Balázst, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatóját kérdeztük arról, hogy milyen karácsonyi ajándékötlettel rukkolnak elő idén, segítve vendégeiket az ajándékválasztásban.

- Úgy gondolom, hogy a mai kihívásokkal teli, rohanó világunkban a legnagyobb ajándékok azok a meghitt, vidám pillanatok, melyeket szeretteinkkel tölthetünk és azok a csodaszép élmények, melyek táplálják a lelkünket. Láthatóan vendégeink is hozzám hasonlóan vélekedhetnek, mert idén sokkal szívesebben vásárolnak ajándékutalványt, mint a korábbi években, hogy pihenést, felfrissülést és közös élményeket ajándékozzanak a párjuknak vagy a családjuknak.
Persze, sokszor hallom azt a kérdést is, hogy mivel lepjem meg azt az embert, akinek mindene megvan vagy mivel jutalmazzam a kollégáim, ügyfeleim hűségét? Erre én mindig azt mondom, hogy mivel mással, mint élménnyel, például az utazás és a wellness élményével.

- A Hotel & More ajándékutalványok gyorsan, egyszerűen, csupán pár kattintással online megrendelhetőek, még akár utolsó pillanatban, Szenteste napján is. E-mailben könnyen tovább is küldhetőek, de kinyomtatva borítékolhatóan szép ajándékok lehetnek.

Meghagyjuk vendégeinknek az ajándékozás szabadságát, hiszen címletes ajándékutalványaink a választott értékben bármelyik belföldi Hotel & More szállodában beválthatóak a megvásárlástól számított 1 éven belül.

- Előfordul, hogy nekem szegezik a kérdést, hogy a 20 belföldi szállodánkból melyikeket ajánlom leginkább, melyikbe vásároljanak ajándékutalványt a Szeretteiknek. Ahogy gyerekeimet is egyformán szeretem, egyformán kedvelem a cégcsoportunk szállodáit is, nincs közöttük kis vagy nagykedvenc. Így inkább másképp közelítem meg ezt a kérdést és azt mondom, hogy az idősebb korosztály nagy kedvence a hévízi Hotel FIT vagy a harkányi Park Hotel, míg a párok szívesen döntenek a balatonfüredi Aura Hotel**** vagy Akadémia Hotel**** mellett, a családosok pedig leginkább a ceglédi Aquarell Hotel**** mellett teszik le a voksukat és folytathatnám tovább a felsorolást. Mindegyik szállodánk egyedi ajándékutalványokat is kínál weboldalán, de érdemes ellátogatni a www.hmhotels.hu-rais, ahol valamennyi hotelünk ajánlata egy helyen megtalálható.

- Köszönjük, hogy idén is cégcsoportunkat választották, legyenek vendégeink 2022-ben is! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

További információ: www.hmhotels.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.