Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2024. Április 10. 08:40, szerda | Sport

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!

Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel Húsvétkor a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

Benyó Máté a dobogó legfelső fokán Máriapócson!


Közel fél éves téli szünet után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a magyar rallycross bajnokságban. A nemzeti mezőny a Közép Európa Zóna Kupa versenyzőivel együtt Húsvétkor a RabócsiRingen, a Matador Nemzetközi Rallycross Parádén mérhette össze erejét. Benyó Máté bizakodva tekinthetett az idei szezon elé, mert a tavalyi évben több futamon is a leggyorsabb tudott lenni a Peugeot 208 ERX-szel. Máté ezúttal is parádésan autózott, minden futamot megnyert a hétvége során, és a dobogó legfelső fokán zárta a versenyt.

Remekül autózott Kovács Sámuel is, izgalmas csatákat vívott az STC-2000 kategória autóival együtt rendezett előfutamok során, végül a második helyen zárta a versenyt a Super 1600-osok között.

Benyó Máté: A verseny előtt azt mondtam, hogy fő célunk a teszt és információgyűjtés a tél folyamán teljesen felújított Peugeot 208 ERX-ről, de azért jó lenne győzelemmel kezdeni a szezont. Remek érzés, hogy mindkét célkitűzést teljesítettük. Rengeteg tapasztalatot szereztünk az autóról és mindezt úgy, hogy a versenyhétvége összes futamát megnyertük és maximális pontszámmal térhettünk haza. Nagyon jól éreztem az autóban magam és úgy érzem, hogy tudtam fejlődni azokon a területeken, amelyre nagy hangsúlyt fektettem a téli felkészülésem alatt. Bár talán kívülről simának tűnhetett ez a győzelem, néhány kisebb-nagyobb problémával szembe találtuk magunkat a hétvége folyamán. A csapat azonban mindent a lehető leggyorsabban és legprofibban orvosolt, amit ezúton is nagyon köszönök nekik! Most gőzerővel készülünk a nyirádi országos bajnoki fordulóra, ahol szintén nem szeretném a győzelemnél lejjebb adni.

Kovács Sámuel: Izgalmasan telt az idei Húsvét. A szezonnyitó előtt volt lehetőségünk tesztelni, ami kifejezetten jól sikerült, ki tudtunk próbálni új dolgokat, visszarázódni a kocsiba és még az autóhoz is jó beállítást találtunk. Az előfutamokat az STC-2000 es kategória autóival együtt futottuk, ami izgalmakban és csatákban gazdag futamokat eredményezett, a tempónk hozzájuk képest is jónak bizonyult. A döntőben egy viszonylag sima menet után a második helyen értünk célba. Ezúton is köszönöm a csapatnak a sok segítséget. Nyirádon támadunk!


A Korda Racing együttműködő partnerei: Corax-Bioner Zrt, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Harmata-94 Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend, Autóflex-ker, Generálkommandó, Metróreklám, ZFW Hortiservice, Novo-Fire, Droidx,, Sütötetech, Villumen, Aqua-start, Airvent, Multiprogress, Fúzió Holding, Haloo

2024. április 06.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 07:45, kedd | Sport

A 98. percben szerzett góllal jutottak tovább az olaszok, ezzel nekünk is segítettek

A címvédő Olaszország nyolcaddöntőbe jutott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal hétfőn a csoportkör harmadik fordulójában, ezzel a B csoport második helyén végzett.

2024. Június 25. 06:00, kedd | Sport

Csoboth: ezerszer vagy kétezerszer visszanéztem a gólt

2024. Június 24. 16:48, hétfő | Sport

MAMS: Remek hangulat, kiváló egyéni teljesítmények a Magyar kupában!

Június 14-16. között rendezték az MBH Befektetési Bank Gyorsasági Országos Bajnokság és Magyar Kupa II. fordulóját!

2024. Június 24. 07:18, hétfő | Sport

Sallai: Barniért is küzdöttünk

A mérkőzés legjobbjának választott Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott a súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabásért is küzdött a skótok ellen drámai küzdelemben 1-0-ra megnyert utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőz