Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2012. Szeptember 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Bemutatták az új Béres Cseppet

Bemutatták az új Béres Cseppet

Fokozott antioxidáns hatással rendelkezik az új, továbbfejlesztett Béres Csepp, amelyet pénteken mutattak be Budapesten.

A gyógyító cseppek négy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta felgyorsult a világ, ami fokozott stresszt jelent a szervezetnek. Több a környezeti ártalom, ezzel párhuzamosan egyre ellenállóbak a kórokozók, a zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék vitamin-, illetve ásványianyag-tartalma pedig az elmúlt évtizedekben hetven-nyolcvan százalékkal csökkent. A Béres Gyógyszergyárnak az MTI-hez eljuttatott közleménye utal arra, hogy egy közelmúltbeli felmérés szerint a magyar lakosság nyomelem-bevitele nem éri el az ajánlott mennyiséget: a férfiaknál a mangán- és a krómbevitel hiányos, a nőknél azonban hiány mutatkozik valamennyi mikroelemből.
Riasztó a magyar lakosság helytelen életmódból adódó egészségi állapota, a többnyire megelőzhető betegségek egyre fiatalabb korban jelentkeznek. Évről évre nő a magas vérnyomásban szenvedő általános iskolások száma, magas az elhízottak aránya, és a stressz alapú bélgyulladás megjelenése is előbbre tolódott a serdülőkorba.
A vállalat szerint mindez ismételten rámutat az elsődleges prevenció fontosságára, annak szükségességére, hogy a szervezet megkapja azt a pluszt, amellyel hatékonyan tud küzdeni a környezeti ártalmak és a kórokozók ellen. Ezt a pluszt biztosítja a Béres Csepp Extra, amely az előző készítményhez képest fokozott antioxidáns hatással rendelkezik, így segít semlegesíteni az oxidatív stressz során a szervezetben keletkező szabadgyököket.
A készítménybe új hatóanyagként, többek között króm és szelén is került.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket