Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2024. Január 05. 08:35, péntek | Bulvár
Forrás: Katasztrófavédelem

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

A tapasztalt tűzoltók is megdöbbentek - Két, egymással összekötözött kutyát mentettek ki egy betongyűrűből

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje.

Pórázzal összekötve, betonüregbe szorulva, mozdulatlanná dermedve egy híd alatt kínlódott két kutya Aszódon már jó ideje. Sem egymástól, sem szorult helyzetükből nem tudtak megszabadulni, és mivel egyikük barátságos volt, társa viszont kifejezetten ellenséges, a tűzoltóknak is meggyűlt a bajuk velük. Végül csak-csak kiemelték őket, de előbb egy állatorvosnak is közbe kellett lépnie, aki a vadabb jószágot elbódította. Így fértek hozzájuk a tűzoltók, de még így is megdolgoztak a két kutya szabadságáért. Végül a polgárőrök vették magukhoz a kiszabadított állatokat. Ép bőrrel megúszták, de hajszálon múlott...

Videó: Zsíros Viktor tűzoltó főtörzsőrmester, Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.