Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. December 19. 06:00, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök az Újbudán késelő férfit

A Kanári-szigeteken fogták el a rendőrök azt a 41 éves férfit, aki közös italozás után szombaton egy újbudai lakásban mellkason szúrta ismerősét, életveszélyes sérüléseket okozva neki

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A tájékoztatás szerint az emberölés kísérlete miatt körözött férfi után hajtóvadászat indult, és a nyomozóknak sikerült is felvenni vele telefonon a kapcsolatot. A gyanúsított ekkor még azt mondta, hogy a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren feladja magát, ám inkább elmenekült a hatóságok elől.

A rendőrök nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene, és Budapestről Zürichen át a Kanári-szigeteikig követték a férfi digitális nyomait.

A gyanúsítottat végül a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével hétfő délután, repülőgépe leszállását követően Gran Canarián fogták el - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után