Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2023. Augusztus 07. 09:47, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

Mintegy 35 órával eltűnése után mentettek ki az Atlanti-óceánban felborult csónakjából egy amerikai férfit, 19 kilométerre Florida partjaitól - írta hírportálján hétfőn a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató.

A 25 éves Charles Gregory kora reggel horgászni indult csónakjával, ám miután hosszú ideig nem tért vissza a floridai St. Augustine-ben csónakkikötőjébe, családja értesítette a hatóságokat.

Apja, Raymond Gregory elmondása szerint egy hullám felborította a fia csónakját, amely messze elsodródott a parttól. Charles elhagyta a mentőmellényét és a mobiltelefonját is, a nyílt óceánon töltött idő alatt cápák kerülgették és medúzák csípték meg.

"Halálra rémült. Azt mondta, hogy abban a harminc órában többet beszélgetett Istennel, mint addig egész életében" - fogalmazott a férfi a CNN amerikai hírcsatornának.

A szerencsétlenül járt horgászra végül az amerikai parti őrség talált rá, miután repülőgépről észrevették az óceánban hánykolódó kis, lapos fenekű alumíniumcsónakot, rajta Gregory-val.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.