Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek

2023. Augusztus 07. 09:47, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

35 órán át hánykolódott az Atlanti-óceánban egy horgász, mire kimentették

Mintegy 35 órával eltűnése után mentettek ki az Atlanti-óceánban felborult csónakjából egy amerikai férfit, 19 kilométerre Florida partjaitól - írta hírportálján hétfőn a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató.

A 25 éves Charles Gregory kora reggel horgászni indult csónakjával, ám miután hosszú ideig nem tért vissza a floridai St. Augustine-ben csónakkikötőjébe, családja értesítette a hatóságokat.

Apja, Raymond Gregory elmondása szerint egy hullám felborította a fia csónakját, amely messze elsodródott a parttól. Charles elhagyta a mentőmellényét és a mobiltelefonját is, a nyílt óceánon töltött idő alatt cápák kerülgették és medúzák csípték meg.

"Halálra rémült. Azt mondta, hogy abban a harminc órában többet beszélgetett Istennel, mint addig egész életében" - fogalmazott a férfi a CNN amerikai hírcsatornának.

A szerencsétlenül járt horgászra végül az amerikai parti őrség talált rá, miután repülőgépről észrevették az óceánban hánykolódó kis, lapos fenekű alumíniumcsónakot, rajta Gregory-val.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 04. 06:00, hétfő | Bulvár

Mentőautó borult fel a fővárosban

Felborult egy mentőautó, miután összeütközött egy személyautóval Budapesten, a XVIII. kerületben vasárnap délelőtt, négy embert vizsgálatra kórházba vittek.

2024. Március 03. 09:02, vasárnap | Bulvár

Le akart hajtani egy gyalogos lépcsőn autóval, nem volt jó ötlet

A veszprémi rendőrök előállították a sofőrt.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Bulvár

Szabadnapjukon mentettek meg egy embert a tűzoltók

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.